Donacija

Udruženje Kraljevina Srbija je jedino monarhističko udruženje u Srbiji koje deluje pod pokroviteljstvom NjKV Prestolonaslednika Aleksandra. Ono je osnovano kao nevladina i neprofitna organizacija od strane studenata Beogradskog Univerziteta sa osnovinim ciljem povratka i promocije monarhističkog oblika vladavine u našoj zemlji. Isto tako se bavmo  očuvanjem srpske tradicije, obeležavanjem značajnih istoriskih datuma vezanih za kraljevsku porodicu Karađorđević i našu zemlju  u opšte.  Značajna delatnost Udruženja jesu i kulturne i edukativne aktivnosti  sa ciljem da se omladina vaspita u monarhističkom duhu i po uzoru na najsvetlije srpske tradicije.

Bitnu stavku u našem radu predstavlja pomoć Kraljevskoj porodici i Kraljevskom dvoru u organizovanju i sprovođenju svojih aktivnosti, koje na svaki način podržavamo.

Za sve pomenute aktivnosti potrebna su značajna sredstva koja kao neprofitno udruženje koje funkcioniše na volonterskom principu pribavljamo putem članarine od samih članova i po osnovu donacija.

Zahvaljujući dobroj volji naših članova i prijatelja i neizmernom trudu i radu aktivnih članova i rukovodstva Udruženja ono  funkcioniše već više od sedam godina i neprestano širi svoju mrežu odbora i aktivnosti po celoj Srbiji, regionu i dijaspori.

Pozivamo sve ljude dobre volje da pomognu naš dalji rad i time omoguće da jedino Udruženje pod pokroviteljstvom NjKV Prestolonaslednika Aleksandra nastavi i unapredi svoj rad i time doprinesemo bržem povratku ustavne parlamentare monarhije u našoj voljenoj zamlji i time joj omogućimo ekonomski, kulturni i moralni preporod koji zaslužuje i koji joj je preko potreban.

Postanite deo našeg tima, postanite dobrotvor Udruženja Kraljevina Srbija i time upišite svoje ime u knjigu istorije doprinoseći vaspostavljanju monarhije u Srbiji, na koju će vaši potomci biti ponosni.

DONACIJE MOŽETE UPLATITI NA NAŠE RAČUNE KOD RAIFFEISEN BANKE:

Za donacije iz Srbije, uplatom na račun br. 265-1630310004894-80

Za donacije iz inostranstva, uputstva za uplatu preuzmite OVDE

Dodatne informacije mogu se dobiti putem e-pošte info@kraljevinasrbija.com