У оквиру рубрике „Лични став“ прочитајте текст г. Игора Стевановића, председника ОО Велика Плана Удружења Краљевина Србија – „Неправда на Дан државности“.

  

Licni stav

Текстови у рубрици Лични став представљају израз аутора и нису званични ставови Удружења Краљевина Србија.

  

Заиста немам праксу да коментаришем политичке игре и странке али ово што се данас десило на Опленцу је брука за ову државу. Наиме,о чему се ради? Представници државе годинама не долазе у Орашац из простог разлога јер ће бити извиждани.

Са звиждањем се не слажем, и чланови Удружења Краљевина Србија никада никоме нису звиждали, али окупљен народ у Орашцу звижди представницима државе и то је реалност. Они то знају и не долазе тамо.

Представници државе су данас организовали обележавање Дана државности на Опленцу, у скоро исто време када је и скуп у Орашцу и онако, само за своју душу и телевизију се шепуре по земљи коју су њихови очеви и дедови отели Карађорђевићима!

Изасланик Престолонаследника Александра Карађорђевића НИЈЕ УВРШТЕН У ПРОТОКОЛ ПОЛАГАЊА ВЕНАЦА! Венац потомка Краља Петра I који је цркву и направио није уврштен у протокол!

igorВенац је у име Престолонаследника Александра положио члан Крунског савета, господин Предраг Марковић, на крају свечаности!

Без камера и помпе! Нама камере не требају!

Бог види оно што ми радимо,а видеће и народ ускоро! Наравно да смо ми монархисти то стоички поднели,јер за разлику од ових других ми имамо нешто људско у себи, а људски је праштати.

И опростили смо,али заборавили нисмо!

Аутор текста – Господин Игор Стевановић, председник Општинског одбора Велика Плана