Стефан Милановић

Stefan Milanovic

Упознајте Стефана Милановића, рођеног 13. августа 1992. године у Ћуприји, са коренима у мирном селу Рашевица код Параћина. Његово академско путовање започело је у Поточцу током основног образовања, након чега се преселио у Београд 2006. године, где је наставио средњошколско образовање.

Године 2011, Стефан је дипломирао у Геодетској техничкој школи у Београду, означавајући почетак његових академских достигнућа. Додатно је обогатио своје знање стицањем дипломе из геологије на Рударско-геолошком факултету 2018. године.

Иста година донела је значајне личне догађаје, јер је преузео улоге супруга и оца. Упркос његовом обимном ангажману у грађанским активностима, Стефан задржава непристрасан став, не повезујући се ни са једном политичком странком, покретом или организацијом.

Стефаново путовање са Удружењем Краљевина Србија почело је 17. јуна 2010. године, обликујући његову посвећеност њиховим циљевима. Од новембра 2011. до фебруара 2013. године, обављао је функцију председника Краљеве омладине за Београд, да би потом преузео председничку дужност омладине на нивоу целог удружења.

Са изузетним вештинама комуникације и сарадње, Стефан течно говори енглески језик. Тренутно руководи ИТ сектором на Краљевском двору, улогу коју обавља са посвећеношћу.

Његово путовање са Удружењем Краљевина Србија се наставило, сведочећи његовом избору за председника Краљеве омладине 2014. године, са поновним изборима 2016. године. Наредне године сведоче о Стефановом успону унутар удружења, од члана Управног одбора 2018. године до потпредседника 2020. године, уз реизбор 2022. године.

Од 2013. године, Стефан неуморно координира волонтерске активности у подршци Краљевском дому, показујући своје посвећење изван званичних улога. Његово разнолико учешће укључује ангажовање у хуманитарним активностима, пријемима, конференцијама и организационим напорима у вези са значајним догађајима попут државних сахрана и прослава.

Стефан је активно учествовао у иницијативама као што је кампања за промену Устава Републике Србије у Устав Краљевине Србије у новембру 2016. године.

Укратко, Стефан Милановић није само професионалац у области ИТ-ја; он је посвећена особа која значајно доприноси Удружењу Краљевина Србија и њиховим племенитим циљевима.