Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина су у складу са нашом традицијом обележили Бадње вече у Краљевском двору, а част да присуствују су имали и чланови Удружења Краљевина Србија.

   

На Бадње јутро, Престолонаследник је секао бадњак, а празник је увече обележен и традиционалним паљењем бадњака испред Краљевског двора. Бадњак је благословио отац Вукашин Милићевић из храма Светог Саве.

Престолонаследник Александар је још једном позвао грађане Србије и Републике Српске да у 2017. години настоје да што више времена проводе са својим породицама и пожелео да их у свему прате здравље и срећа.

Њихова Краљевска Височанства присуствоваће на Божић Светој Архијерејској Литургији коју ће служити Његова Светост Патријарх српски Г. Иринеј у Саборној Цркви у Београду од 9 часова, након чега ће Принцеза Катарина посетити дечије болнице у Београду како би малишанима који се тренутно налазе у њима поделила поклоне и улепшала им Божић. Овом приликом Принцеза Катарина уручиће и ултразвучни апарат за децу Институту за мајку и дете.

Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар, Принцеза Катарина, Принц наследник Петар, Принц Филип и Принц Александар још једном честитају Божићне празнике свим грађанима Србије и Републике Српске традиционалним божићним поздравом “Христос се роди!”.

    

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ