Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina su u skladu sa našom tradicijom obeležili Badnje veče u Kraljevskom dvoru, a čast da prisustvuju su imali i članovi Udruženja Kraljevina Srbija.

   

Na Badnje jutro, Prestolonaslednik je sekao badnjak, a praznik je uveče obeležen i tradicionalnim paljenjem badnjaka ispred Kraljevskog dvora. Badnjak je blagoslovio otac Vukašin Milićević iz hrama Svetog Save.

Prestolonaslednik Aleksandar je još jednom pozvao građane Srbije i Republike Srpske da u 2017. godini nastoje da što više vremena provode sa svojim porodicama i poželeo da ih u svemu prate zdravlje i sreća.

Njihova Kraljevska Visočanstva prisustvovaće na Božić Svetoj Arhijerejskoj Liturgiji koju će služiti Njegova Svetost Patrijarh srpski G. Irinej u Sabornoj Crkvi u Beogradu od 9 časova, nakon čega će Princeza Katarina posetiti dečije bolnice u Beogradu kako bi mališanima koji se trenutno nalaze u njima podelila poklone i ulepšala im Božić. Ovom prilikom Princeza Katarina uručiće i ultrazvučni aparat za decu Institutu za majku i dete.

Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar, Princeza Katarina, Princ naslednik Petar, Princ Filip i Princ Aleksandar još jednom čestitaju Božićne praznike svim građanima Srbije i Republike Srpske tradicionalnim božićnim pozdravom “Hristos se rodi!”.

    

Celu galeriju slika pogledajte OVDE