U organizaciji Grada Sremska Mitrovica, Mesne zajednice Blok B i Gradskog odbora Udruženja Kraljevina Srbija 10. septembra 2016. je u Sremskoj Mitrovici održan četvrti po redu „Dečiji dan“.

   

Pored mališana iz Sremske Mitrovice učešće u sportskom i u umetničkom delu „Dečijeg dana“ uzela su i deca sa Kosova i Metohije: iz Raniluga, Velikog Ropotova i Šilova kao i iz Republike Srpske: iz Srpca i Dvorova .

Za uvažene goste u toku dana je priređen i ručak u Etno zdanju Čupić, u Mačvanskoj Mitrovici, gde su uživali u izuzetnim specijalitetima i velikom gostoprimstvu domaćina zdanja, gospodina Svetislava Čupića.

Manifestaciji su prisutvovali najviši opštinski funkcioneri Sremske Mitrovice gradonačelnik g. Vladimir Petković i predsednik SO g. Tomislav Janković, predsednik Opštine Ranilug g. Gradimir Mikić sa saradnicima, predstavnici SPC i mnogi drugi ugledni Mitrovčani, a Udruženje Kraljevina Srbija je predstavljala delegacija u kojoj su bili predsednik, g. Mario Majstorović, član Upravnog odbora, g.Andrija Šošoć i potpredsednik Izvršnog odbora za Vojvodinu, g. Predrag Medenica.

Posebne čestitke idu timu organizatora, na čijem čelu je bio g. Dragan Božić predsednik GO Sremska Mitrovica našeg Udruženja, koji su se pobrinuli da svaki detalj bude na visokom nivou.

Na kraju programa, kao nagrada, za svako dete učesnika, a bilo ih je preko 500, obezbeđen je i uručen i slatki paketić.

   

Celu galeriju slika pogledajte OVDE