9. јуна 2013. године, у порти цркве Светог Николе у селу Пасјак крај Крушевца, чланови Градског одбора Крушевац Удружења Краљевина Србија уручили су фудбалском клубу „Пасјак“ поклон пакет спортских реквизита неопходних за редовну припрему екипе.

[slideshow id=26]

Том приликом присутнима се обратио председник ГО Крушевац Удружења Краљевина Србија, арх. Јовица Вујичић, који је говорио о циљевима и раду Удружења. Након тога потпредседник ГО Крушевац господин Милош Стојадиновић уручио је пакет спортских реквизита капитену ФК „Пасјак“ Мирославу Јаковљевићу, уз жељу да им ова помоћ омогући да у следећој сезони такмичења буду још успешнији.

Мештани овог села показали су велико интересовање за акције Удружења као и за хуманитарни рад Краљевског пара, а након што су их фукционери Г.О. Крушевац упознали са циљевима и програмом рада, значајан број њих је приступио нашем Удружењу.

Г.О. Крушевац ће наставити да помаже све перспективне спортске клубове у складу са могућностима, па тим поводом позива све грађане и предузетнике из Крушевца и околине да им се придруже у овој акцији. Контакт телефон: 062 854 31 83