22. septembra 2013. Gradski odbor Kruševac Udruženja Kraljevina Srbija odazvao se na poziv Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra II i Nj.K.V. Princeze Katarine i posetio ih u njihovom porodičnom domu.Tom prilikom GO Kruševac zahvalio se na ukazanoj časti da poseti Kraljevski dom, čestitao godišnjicu braka Njihovim Kraljevskim Visočanstvima i darivao im prigodne poklone.


[slideshow id= 47]

Obzirom da Njihova Kraljevska Visočanstva nisu bila u prilici da prisustvuju svečanosti povodom stogodišnjice od objave Proklamacije Kralja Petra I u Ribarskoj banji, članovi odbora su uručili za tada svečano pripremljen primerak originalne Proklamacije.
U daljem razgovoru, predsednik GO Kruševac arh. Jovica Vujičić je predočio dosadašnje aktivnosti odbora koje su realizovane u svojstvu Povereništva do ovogodišnjeg Bogojavljenja, a od tadašnje svečane Skupštine do danas i u svojstvu Gradskog odbora.
Naglašen je izrazito veliki obim sprovedenih aktivnosti u tako kratkom vremenskom periodu od kada je obnovljen kruševački odbor, a poseban akcenat je stavljen na kvalitet istih i kvalitet članstva kojim se GO Kruševac u kratkom vremenskom periodu svrstao u par najboljih odbora Udruženja Kraljevina Srbija.

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar II je sa velikim zadovoljstvom pohvalio dosadašnji rad i dao punu podršku u daljim aktivnostima Gradskom odboru u Kruševcu. Takođe je izrazio nadu da će Njihova Kraljevska Visočanstva vrlo brzo biti u prilici da posete Kruševac i odazovu se na pozive od strane Gradskih zvaničnika, članova Udruženja i građanstva.