У прелепом амбијенту Етно куће, у самом центру Инђије, чланови Општинског одбора Инђија Удружења Краљевина Србија су у среду, 17. јула 2013. године, свечано обележили рођендан Његовог Краљевског Височанства Престолонаследника Александра II.

[slideshow id=35]

Поред чланова и пријатеља Удружења нашу свечаност су , својим присуством, увеличали и највиши општински функционери: помоћник председника општине Инђија дипл. инг. Српко Меденица и члан општинског већа инг. Жељко Ковачевић, као и више одборника владајуће коалиције у СО Инђија.

Председник Општинског одбора Инђија Удружења Краљевина Србија господин Предраг Меденица је у свом обраћању поред значаја обележавања Краљевог рођендана истакао да је наш народ један поносан народ, са богатом историјом и традицијом и да се разведрава небо над Србијом и да се полако али сигурно ближи дан када ће Круна Карађорђевића поново засијати на српском престолу, што је пропраћено овацијама свих присутних.
За одличну атмосферу је био задужен најбољи инђијски бенд Dolce Vita.

Пано са ликом Престолонаследника Александра II и натписом “ЖИВЕО КРАЉ“, био је постављен на инђијском шеталишту, током целог дана.