Градски одбор Београд Удружења Краљевина Србија организовао је у уторак, 8.октобра у клубу „Молокини“ хуманитарну журку за седмочлану породицу Стојменовић из Врања.

 

[slideshow id=56]

Велики број квалитетних извођача и леп простор клуба „Молокини“ с једне, као и потресна прича породице Стојиљковић и жеља да им се помогне с друге стране, окупили су у уторак увече велики број посетилаца на хуманитарној журки Удружења.

Догађај је почео наступом КУД-а „Вук Караџић“, чији чланови су одиграли неколико народних игара. Тада је журку посетила и наша велика драмска уметница Јелисавета Сека Саблић, која је дала изјаву за неколико телевизијских кућа и подржала жељу Удружења да помогне породици Стојменовић, и ми јој се и овим путем захваљујемо.

Потом су се на сцени смењивали познати естрадни уметници, који су обезбедили одличан провод за све присутне. Наступили су: Немања Стевановић, Милан Топаловић Топалко, Марко Булат, Филип Митровић, Немања Анђеловић, Ивана Костић, Дарија, Игор Икс, Pulse Band и Иван Петровић.

Око 22 сата господин Бојан Старчевић, председник Удружења Краљевина Србија, је поделио захвалнице свима који су својим залагањем омогућили да ова акција успе. Захвалнице су поред свих наведених извођача добили и госпођа Сека Саблић, КУД „Вук Караџић“, клуб „Молокини“, телевизије DM Sat, КЦН Коперникус, Sky plus, Happy и ТВ Врањe.

На штанду који је током већег дела вечери био постављен на улазу у клуб, посетиоци су могли да се информишу о циљевима и активностима Удружења и овом приликом је Градски одбор Београд добио доста нових чланова.

Целу галерију слика можете погледати на линку: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.575208152514484.1073741879.221446871223949&type=3&uploaded=79

Повезане видео прилоге можете видети на званичном You tube каналу Удружења: https://www.youtube.com/user/KraljevinaSrbijaTV

О породици Стојменовић из Врања, за коју је журка и организована, можете прочитати на линку https://www.blic.rs/srce-za-decu/prica/77/Petoro-dece-zivi-u-stali