Članovi Udruženja Kraljevina Srbija zajedno sa članovima Ravnogorskog pokreta, dočekali su 14.01.2015. godine na Oplencu Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra II i Princezu Katarinu.

    

PA Oplenac

Njihova Kraljevska Visočanstva suu Crkvi Svetog Đorđa prisustvovali pomenu koji je za pokoj duše blaženopočivših članova Kraljevske porodice služio Njegovo Preosveštenstvo Episkop šumadijski G. Jovan. Po završetku pomena Kraljevski par položio je cveće na grobove blaženopočivših članova svoje porodice u porodičnom mauzoleju Crkve Svetog Đorđa.

Njihova Kraljevska Visočanstva su deci okupljenoj ispred crkve podelila poklone i poželela im srećnu Novu godinu.

Nakon druženja i razgovora sa stanovnicima Topole, Prestolonaslednik i Princeza su u pratnji g-dina Dragana Živanovića, predsednika opštine Topola i g-đe Slobodanke Milivojević, direktorke Centra za socijalni rad opštine Topola posetili dve socijalno ugrožene porodice kojima su podelili skromnu pomoć. O obe porodice staraju se samohrane majke.

Prestolonaslednik i Princeza u dogovoru sa Centrom za socijalni rad opštine Topola nastaviće da pomažu socijalno ugrožena lica na području opštine Topola.

Celu galeriju slika pogledajte na našoj Fejsbuk strani: https://goo.gl/grlZWi