2. јула 2015. одржана је оснивачка скупштина Општинског одбора Удружења Краљевина Србија у Куршумлији.

    

0

Скупштину је отворио г. Саша Сушић, председник Извршног одбора Удружења Краљевина Србија, након чега се обратио г. Предраг Марковић, члан Крунског савета који је поздравио окупљене у име Њ.К.В. Престолонаследника Александра и пожелео успешан рад. Потом се скупштини обратио председник Удружења Краљевина Србија, г. Марио Мајсторовић који је говорио о циљевима и програму Удружења, о томе шта је Удружење урадило од настанка до данас и о предностима уставне парламентарне монархије.

10Након свечаног дела, прешло се на радни део седнице, где су изабрани функсционери новооснованог одбора: председник г. Славко Илић, потпредседник г. Небојша Чарапић, секретар г. Јовица Цветковић, господа Славко Савић, Горан Јовановић и Урош Вучковић су стални чланови одбора, аг-дин Сава Милићевић је изабран за председникаКраљеве омладине. Након избора је свечано уручена застава Удружења Краљевина Србије, а члановима подељене значке са монограмом нашег Патрона.

На крају скупа обратио се изабрани председник Општинског одбора Куршумлија, г. Славко Илић, који се захвалио на указаном поверењу и најавио да ће одмах кренути у ширење идеје монархије на територији општине.

Новооснованом одбору желимо пуно успеха у даљем раду, до остварења нашег коначног циља – васпостављања Краљевине Србије!

Прилоге РТВ Куршумлија погледајте на линковима: https://youtu.be/fpsEXmQx6aY

и https://youtu.be/vxBKorZ3eI0

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/iVEOk9