Од суботе 19. октобра 2013. Удружење Краљевина Србија је богатије за још један локални одбор. У препуној свечаној сали, одржана је оснивачка скупштина Општинског одбора Костолац.

[slideshow id=63]

Манифестација је започела интонирањем изворне верзије химне „Боже правде“ и пуштањем промотивног филма Удружења. Након тога се присутнима обратио председник Удружења Краљевина Србија г-дин Бојан Старчевић који је присутнима говорио о раду и активностима Удружења, као и о потреби за васпостављањем уставне парламентарне монархије у Србији и свим предностима монархистичког државног уређења.

Потом се прешло на радни део седнице у коме су изабрани руководиоци новооснованог одбора. За председника Општинског одбора у Костолцу изабрана је г-ђа Тања Јосимовић, за потпредседника г-дин Драган Сотиров, док је за секретара изабран г-дин Саша Зебић. Изабрано је и руководство Краљеве омладине Костолац. За председника КО изабрана је  госпођица Сања Вучковић, а за потпредседника г-дин Кристијан Вучковић. Чланови сталног састава Општинског одбора Удружења Краљевина Србија Костолац су господа Милош Вушовић и Зоран Вучковић и госпође Јасна Цвелбер и Љиљана Паска.

По завршетку изборног дела скупштине, Општинском одбору је свечано уручена застава Удружења, а новоизабрано руководство је на поклон добило значке Удружења.

Честитамо новооснованом одбору уз искрене жеље за успешан рад!

Живео Краљ Александар Други!

Живела Краљевина Србија!