Od subote 19. oktobra 2013. Udruženje Kraljevina Srbija je bogatije za još jedan lokalni odbor. U prepunoj svečanoj sali, održana je osnivačka skupština Opštinskog odbora Kostolac.

[slideshow id=63]

Manifestacija je započela intoniranjem izvorne verzije himne „Bože pravde“ i puštanjem promotivnog filma Udruženja. Nakon toga se prisutnima obratio predsednik Udruženja Kraljevina Srbija g-din Bojan Starčević koji je prisutnima govorio o radu i aktivnostima Udruženja, kao i o potrebi za vaspostavljanjem ustavne parlamentarne monarhije u Srbiji i svim prednostima monarhističkog državnog uređenja.

Potom se prešlo na radni deo sednice u kome su izabrani rukovodioci novoosnovanog odbora. Za predsednika Opštinskog odbora u Kostolcu izabrana je g-đa Tanja Josimović, za potpredsednika g-din Dragan Sotirov, dok je za sekretara izabran g-din Saša Zebić. Izabrano je i rukovodstvo Kraljeve omladine Kostolac. Za predsednika KO izabrana je  gospođica Sanja Vučković, a za potpredsednika g-din Kristijan Vučković. Članovi stalnog sastava Opštinskog odbora Udruženja Kraljevina Srbija Kostolac su gospoda Miloš Vušović i Zoran Vučković i gospođe Jasna Cvelber i Ljiljana Paska.

Po završetku izbornog dela skupštine, Opštinskom odboru je svečano uručena zastava Udruženja, a novoizabrano rukovodstvo je na poklon dobilo značke Udruženja.

Čestitamo novoosnovanom odboru uz iskrene želje za uspešan rad!

Živeo Kralj Aleksandar Drugi!

Živela Kraljevina Srbija!