Председник Удружења Краљевина Србија г-дин Бојан Старчевић осудио најновији напад на просторије Општинског Одбора Удружења Краљевина Србија у Инђији које су се по четврти пун нашле на мети вандала.

У свом писмо подршке које је упутио председнику Општинског Одбора Удружења Краљевина Србија у Инђији г-дину Предрагу Меденици као и осталим члановима овог изузетно успешног одбора, г-дин Старчевић је написао:

Нови напад на канцеларију Удружења Краљевина Србија у Инђији не може да се окарактерише никако друкчије до вандалски и ничим изазвани!
Наше бројно чланство ове предивне сремске општине до сада је у безброј наврата показало хуманост, пожртвованост и љубав не само према идеји монархије за коју се као удружење залажемо, него и према својим суграђанима и свом граду у коме живе. Инђија не може а да не буде поносна на младе људе из Удружења Краљевина Србија, које је- подсећамо- нестраначко, невладино и непрофитно удружење.

С правом постављамо два питања:

1. Коме сметају ови пре свега хумани и добри људи?
2. Да ли ће локална самоуправа заштити своје грађане?

Ноћашњи покушај вандала да својим чином уплаше наше храбре чланове неће успети, као што то није успело ни раније, када су обијали и руинирали канцеларију КС у Инђији.

Позивамо чланство КС да не подлегну застрашивању од стране оних којима није стало ни до бољитка Инђије, ни до бољитка Срема, ни до бољитка Србије!

Позивамо локалне власти да предузму све мере како би се починиоци овог дела коначно пронашли, јавно именовали и спречили у даљим вандалским настојањима!

Племенитост и љубав морају победити!

Живела Краљевина Србија!

Бојан Старчевић