Predsednik Udruženja Kraljevina Srbija g-din Bojan Starčević osudio najnoviji napad na prostorije Opštinskog Odbora Udruženja Kraljevina Srbija u Inđiji koje su se po četvrti pun našle na meti vandala.

U svom pismo podrške koje je uputio predsedniku Opštinskog Odbora Udruženja Kraljevina Srbija u Inđiji g-dinu Predragu Medenici kao i ostalim članovima ovog izuzetno uspešnog odbora, g-din Starčević je napisao:

Novi napad na kancelariju Udruženja Kraljevina Srbija u Inđiji ne može da se okarakteriše nikako drukčije do vandalski i ničim izazvani!
Naše brojno članstvo ove predivne sremske opštine do sada je u bezbroj navrata pokazalo humanost, požrtvovanost i ljubav ne samo prema ideji monarhije za koju se kao udruženje zalažemo, nego i prema svojim sugrađanima i svom gradu u kome žive. Inđija ne može a da ne bude ponosna na mlade ljude iz Udruženja Kraljevina Srbija, koje je- podsećamo- nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje.

S pravom postavljamo dva pitanja:

1. Kome smetaju ovi pre svega humani i dobri ljudi?
2. Da li će lokalna samouprava zaštiti svoje građane?

Noćašnji pokušaj vandala da svojim činom uplaše naše hrabre članove neće uspeti, kao što to nije uspelo ni ranije, kada su obijali i ruinirali kancelariju KS u Inđiji.

Pozivamo članstvo KS da ne podlegnu zastrašivanju od strane onih kojima nije stalo ni do boljitka Inđije, ni do boljitka Srema, ni do boljitka Srbije!

Pozivamo lokalne vlasti da preduzmu sve mere kako bi se počinioci ovog dela konačno pronašli, javno imenovali i sprečili u daljim vandalskim nastojanjima!

Plemenitost i ljubav moraju pobediti!

Živela Kraljevina Srbija!

Bojan Starčević