31. јануара 2015. у Пожаревцу, одржан је радни састанак поводом формирања Градског oдбора Пожаревац Удружења Краљевина Србија.

     

pozarevac

Састанак је отворио повереник, дрАлександар Матић, кандидат за председника Градског oдбора у Пожаревцу. По интонирању химне „Боже правде“ излагање је започео pотпредседник Извршног oдбора Удружења Краљевина Србија и координатор за Источну Србију, г-дин Дејан Благојевић, након чега је приказан промо филм поводом петогодишњице рада Удружења.

Скупу су се обратили и председници Општинских одбора Удружења Краљевина Србија у Великом Градишту и Петровцу на Млави, господа Иван Величковић и Дејан Стојадиновић и присутне упознали са радом и активностима својих одбора.

Др Александар Матић изнео је предлог чланова Градског одбора Пожаревац, уз напомену да ће услед обједињавања још неких монархистичких организација са Удружењем Краљевина Србија бити предложено још чланова.

Овом приликом изражавамо наше велико задовољство што ће Удружење Краљевина Србија ускоро постати богатије за још један Градски одбор који ће чинити веома квалитетни чланови.

Целу галерију слика погледаје на нашој Фејсбук страни: http://goo.gl/p0zvvd