Удружење Краљевина Србија ове године обележава 10 година постојања и рада низом манифестација које ће кулминирати великом конвенцијом у Сава центру 16. децембра 2018. године.Тим поводом представљамо вам и модификовани лого који ће Удружење Краљевина Србија користити у овој, за нас јубиларној години.

    

Удружење ће ову годину јубилеја посветити женама и борби против рака дојке, подизању свести о неопходности превентивних прегледа у циљу смањења смртности од карцинома и подршку центрима који спроводе психолошке креативне радионице за охрабривање оболелих кроз групе самопомоћи, пружање психолошке подршке оболелим женама и њиховим породицама приликом превазилажења проблема са којима се суочавају током лечења и едукацији становништва  о важности превенције и ране дијагностике у борби против карцинома.

У том циљу Удружење ће широм земље подржати рад локалних удружења и организација које делују у овом циљу и ставити се на располагање у њиховим акцијама како би се знатно увећао број оних који раде на едукацији и превенцији, а такође ће организовати низ трибина посвећених овој теми.

Удружење ће у истом циљу променити свој лого и додати му врпцу као симбол борбе против рака дојке и тиме додатно повећати видљивост овог проблема и утицати на своје чланство да се бави овом темом у својој околини. 

Поред тога, удружење ће пријемом поводом Крсне славе на Белом Двору започети свечаности и манифестације посвећене обележавању 10 годишњице рада, организовати пролећну шетњу од Орашца до Опленца којом ће на симболичан начин повезати свој рад са местима од највећег историјског значаја, велику хуманитарну међународну фудбалску утакмицу у Београду којој ће присуствовати наша и румунска Краљевска породица, одржати низ трибина посвећених јубилеју и годину завршити са I конвенцијом, највећим скупом својих чланова у досадашњем раду који ће бити организован у недељу, 16. децембра 2018. године у великој сали Сава центру у Београду, на 130 годишњицу рођења Витешког Краља Александра I Карађорђевића.

   

   

Logo 10 plav