Članovi Udruženja Kraljevina Srbija iz cele zemlje okupili su se na Sretenje, 15. februara 2015. u Orašcu gde su odali poštu Vrhovnom Voždu Karađorđu i njegovim ustanicima, utemeljivačima moderne srpske države.

    

sretenje

Izaslanici Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra, članovi Krunskog saveta g-din Predrag Marković i g-din Vladan Živulović, i predsednik Udruženja Kraljevina Srbija g-din Mario Majstorović, položili su danas vence na Oplencu i u Orašcu, povodom Dana državnosti Srbije. Vence su položili i Nj.E. g-đa Maja Gojković, predsednica Narodne Skupštine kao i g-din Bojan Radović, predsednik opštine Aranđelovac. Njegovo Preosveštenstvo Episkop šumadijski G. Jovan načelstvovao je službi u crkvi u Orašcu i pomenu u crkvi Svetog Đorđa na Oplencu.

Sret Njihova Kraljevska Visočanstva Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina borave u Sjedinjenim Američim Državama gde će biti domaćini četiri izuzetno važna humanitarna događaja na kojima se prikupljaju sredstva za pomoć najugroženijim građanima Srbije i Republike Srpske.

sretenje1

Celu galeriju slika pogledajte na našoj Fejsbuk strani:  https://goo.gl/PxoPDu