Градски одбор Суботица Удружења Краљевина Србија, у сарадњи са Дечјим позориштем Суботица, је у суботу 20. фебруара 2016. године организовао трећи Краљевски бал. Сав приход са хуманитарне представе је био намењен њиховим малим суграђанима из школског центра „Доситеј Обрадовић“ у Суботици.

Глумци Дечјег позоришта су са представом „Ми-ши-ко и Ми-ши-сан“ измамили салве одушевљења свих присутних у сали. Наставило се са наступом плесног студија „Мон Мираж“, који су плесом и игром побрали све симпатије присутних и направили увод у Краљевски бал на који су били позвани сви, да заједно плешу и играју на позорници – деца заједно са својим родитељима и бакама и декама. Прелепа слика насмејаних родитеља и одушевљене деце али и глимаца и плесача је нешто о чему ће се још дуго причати.

Након тога све присутне је у холу чекало пригодно послужење са Краљевском тортом.

Величанствена манифестација и хуманост свих посетилаца на делу као помоћ деци из школског центра „Доситеј Обрадовић“ која су осим материјалих средстава прикупљених на трећем Краљевском балу добила много више, нешто што ће памтити још дуго. Осмех и срећа на њиховим лицима је доказ да смо у томе успели.

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ