27.01.2018. Београд – На Правном факултету Универзитета у Београду је на дан школске славе Светог Саве одржано 24. по реду обновљено такмичење у беседништву на коме је своје умеће у овој античкој вештини представило 12 студената Правног факултета, на ком је представљено Краљевско национално такмичење у беседништву и додељена награда победници, г-ђици Маји Сегединац.

   

Такмичење је отворио декан Правног факултета Професор доктор Сима Аврамовић највећи стручњак из ове области у нашој земљи.

Професор Аврамовић указао је велику част и признање Удружењу Краљевина Србија као и такмичењу у беседништву које организујемо првоп, прихвативши се да буде специјални гост на прошлогодишњем такмичењу, а потом и на јавној похвали учињеној у свом говору током отварања јучерашњег такмичења у Беседништву на Правном факултету.

Исто тако победник нашег такмичења госпођица Маја Сегединац, студент правног факултета Универзитета у Новом Саду добила је специјалну награду коју јој је уручио Професор доктор Сима Аврамовић пре почетка самог такмичења.

   

Целу галерију слика погледајте на ЛИНКУ