27.01.2018. Beograd – Na Pravnom fakultetu Univerziteta u Beogradu je na dan školske slave Svetog Save održano 24. po redu obnovljeno takmičenje u besedništvu na kome je svoje umeće u ovoj antičkoj veštini predstavilo 12 studenata Pravnog fakulteta, na kom je predstavljeno Kraljevsko nacionalno takmičenje u besedništvu i dodeljena nagrada pobednici, g-đici Maji Segedinac.

   

Takmičenje je otvorio dekan Pravnog fakulteta Profesor doktor Sima Avramović najveći stručnjak iz ove oblasti u našoj zemlji.

Profesor Avramović ukazao je veliku čast i priznanje Udruženju Kraljevina Srbija kao i takmičenju u besedništvu koje organizujemo prvop, prihvativši se da bude specijalni gost na prošlogodišnjem takmičenju, a potom i na javnoj pohvali učinjenoj u svom govoru tokom otvaranja jučerašnjeg takmičenja u Besedništvu na Pravnom fakultetu.

Isto tako pobednik našeg takmičenja gospođica Maja Segedinac, student pravnog fakulteta Univerziteta u Novom Sadu dobila je specijalnu nagradu koju joj je uručio Profesor doktor Sima Avramović pre početka samog takmičenja.

   

Celu galeriju slika pogledajte na LINKU