Više od 1000 mališana bili su gosti Njihovih Kraljevskih Visočanstava Prestolonaslednika Aleksandra, Princeze Katarine, kćerke Njihovih Kraljevskih Visočanstava Alison i sestre Princeze Katarine g-đe Beti Rumeliotis na Veliki četvrtak, 13. aprila 2017. u Belom Dvoru, na tradicionalnim vaskršnjim prijemima za decu iz socijalno ugroženih kategorija. U realizaciji ovog prijema kao i svake godine važan doprinos svojim radom dali su članovi Udruženja Kraljevina Srbija.

Kao i prethodnih godina i prijemu je prisustvovao Njegovo Preosveštenstvo Vikarni Episkop toplički G. Arsenije, kao i brojni predstavnici diplomatskog kora i društveno odgovornih kompanija koje su podržale organizaciju ovih veoma značajnih prijema za decu.

Deca sa smetnjama u razvoju, deca bez roditeljskog staranja i romska deca uživala su u poklonima koje je Kraljevski par pripremio za njih uz pomoć brojnih donatora kao i svojih saradnika iz Fondacije Princeze Katarine i organizacijom Lajflajn čiji je pokrovitelj Njeno Kraljevsko Visočanstvo. Kao i svake godine, veliku radost među mališanima izazvala je potraga za šarenim jajima u dvorskom parku ispred Belog dvora, a nakon toga Prestolonaslednik i Princeza su mališanima podelili igračke, dečije knjige i slatkiše.

Nj.K.V. Prestolonaslednik Aleksandar i Princeza Katarina zahvaljuju svim donatorima koji su omogućili da dečica i ove godine provedu lep i radostan Vaskrs: organizacija Lajflajn Čikago, dr Vinsent Vong iz Londona, kompanije Koka Kola, Eko Helenik, Jumbo igračke, Deksi Co, Bambi, Orbico, Balon centar, Svit čojs, Inos Balkan, Evrobuk, Melon Srbija, Tvornica obuće BEMA, Žitopromet, Pekara 32, Nuzi pekara, SZR Vrabac, Panon, Stig, St. Džordž, Lotos, La Tuti moda, ambasade Australije, Japana, Indije, Pakistana, Šri Lanke, beogradske međunarodne škole – britanska Međunarodna škola u Beogradu, Međunarodna škola iz Beograda, Ruska škola, Nemačka škola Beograd, Međunarodna osnovna škola, i gimnazija “Milena Pavlović Barili“, brojni donatori – pojedinci sa opština Zvezdara i Vračar, kao i oni iz Novog Sada, Rume, Bačke Palanke, Novog Kneževca, Sremske Mitrovice, Bele Crkve i Pirota.

Celu galeriju slika pogledajte OVDE

17884391_1703557422994634_3301365535364835409_n