Чланови Удружења Краљевина Србија заједно са члановима Равногорског покрета, дочекали су 14.01.2015. године на Опленцу Њихова Краљевска Височанства Престолонаследника Александра II и Принцезу Катарину.

    

PA Oplenac

Њихова Краљевска Височанства суу Цркви Светог Ђорђа присуствовали помену који је за покој душе блаженопочивших чланова Краљевске породице служио Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Г. Јован. По завршетку помена Краљевски пар положио је цвеће на гробове блаженопочивших чланова своје породице у породичном маузолеју Цркве Светог Ђорђа.

Њихова Краљевска Височанства су деци окупљеној испред цркве поделила поклоне и пожелела им срећну Нову годину.

Након дружења и разговора са становницима Тополе, Престолонаследник и Принцеза су у пратњи г-дина Драгана Живановића, председника општине Топола и г-ђе Слободанке Миливојевић, директорке Центра за социјални рад општине Топола посетили две социјално угрожене породице којима су поделили скромну помоћ. О обе породице старају се самохране мајке.

Престолонаследник и Принцеза у договору са Центром за социјални рад општине Топола наставиће да помажу социјално угрожена лица на подручју општине Топола.

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/grlZWi