Удружење Краљевина Србија и клуб америчког фудбала “Royal crowns” Краљево вас позивају на хуманитарни “Васкршњи дечији сабор“ који ће се одржати 17. априла 2014. у 16 часова испред Духовног центра “Св. владика Николај Велимировић” у Краљеву.

 

[slideshow id=131]

Хуманитарни део програма ће обухватити аукцијску продају ускршњих јаја, које ће на платоу испред духовног центра “Св. владика Николај Велимировић” фарбати преко 300 деце из краљевачких обданишта и школа, а сав приход је намењен за лечење седмогодишњег Михајла Милошевића из Милочаја, коме је новац потребан за операцију очију.

У културно-уметничком делу манифестације ће наступити два фолклорна ансамбла из Краљева, два дечија хора, солисти из Музичке школе као и рецитатори који ће читати песме краљевачких дечијих писаца.

Осим тога, 15. априла ће у краљевачком позоришту бити организована представа за децу, а сав приход од улазница је намењен за лечење малог Михајла, за шта посебну захвалност дугујемо управи и глумцима краљевачког позоришта.

Манифестацију су подржали: Духовни центар “Св. владика Николај Велимировић”, Градска управа Краљева, Туристичка организација Краљево, Народно позориште из Краљева, Уметничка и музичка школа, Предшколска установа Краљево и више основних школа града Краљева.