Председник Удружења Краљевина Србија, г-дин Марио Мајсторовић и потпредседник Извршног одбора за Источну Србију, г-дин Дејан Благојевић, посетили су 11. јуна 2015. одбор Удружења у Петровцу на Млави.

    

petrovac 1

   

Господу Мајсторовића и Благојевића примили су председник одбора у Петровцу на Млави, г-дин Дејан Стојадиновић и секретар, г-дин Добрица Милосављевић, а испред локалне самоуправе заменик председника Скупштине општине господин Миланче Аћимовић.

Радни састанак је одржан у малој сали СО Петровац на Млави где се, по завршетку састанка, медијима обратио г-дин Мајсторовић, који је рекао да је задовољан радом Општинског одбора у Петровцу на Млави и да га радују планови одбора за будући рад.

„Рад удружења Краљевина Србија је искључиво позитиван рад, удружење је отворено за све и бави се позитивном промоцијом уставне парламентарне монархије. Такав модел постоји у најразвијенијим земљама света као што су краљевина Шведска, Норвешка, Данска, Велика Британија. Ми желимо такву Србију и сматрамо да ниједна држава која је раскинула са традицијом, није добро прошла.Мислимо да то фали нашем народу и да спајањем традиције и наших вековних вредности можемо да наставимо напред, јер такви народи који су то очували изградили су најбоље државе на свету“, рекао је председник Мајсторовић.

 petrovac 2

Делегација је касније обишла и положила венце на споменик Њ.В. витешком Краљу Александару I  у селу Табановац, а такође су посетили манастир Горњак и бању Ждрело.

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/r6h7s1