Представници Краљеве омладине, подмлатка Удружења Краљевина Србија учествовали су на „Пупин академији“ коју је 21. и 22. у Идвору, родном месту нашег великог научника организовала „Србија за младе“.

    

Прва „Пупин академија“ је прошла веома успешно и млади из свих крајева Србије су имали прилике да уживају у веома интересантном програму манифестације.

Г. Стефан Милановић, председник Краљеве омладине је изразио своје задовољство што је присуствовао овој академији, изјавио је да је била веома успешна и интересантна и најавио је да ће у будућности Краљева омладина свој рад много више посветити оваквим едукативним манифестацијама.

Пупин Академија је образовни, научни и културни програм обуке намењен младим талентима. Циљ предавања, радионица и панела је да полазницима програма понуде интерактивне, креативне и поучне садржаје, да подстакну њихово аналитичко мишљење и скрену им пажњу на етичку димензију науке и културе. Програм унапређује квалитет формалног и неформалног образовања, доприноси дугорочном развоју одрживог образовања у нашој земљи. (Више на: https://www.srbijazamlade.rs/novosti/novosti/pupin-akademija-21-22-novembar-49661 )

Креатори овог интересантног и веома корисног програма су наши пријатељи из организације „Србија за младе“. Више о њима прочитајте на сајту: https://www.srbijazamlade.rs/

Pupinova akademija (3)

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни: https://goo.gl/lFz9fv