Predstavnici Kraljeve omladine, podmlatka Udruženja Kraljevina Srbija učestvovali su na „Pupin akademiji“ koju je 21. i 22. u Idvoru, rodnom mestu našeg velikog naučnika organizovala „Srbija za mlade“.

    

Prva „Pupin akademija“ je prošla veoma uspešno i mladi iz svih krajeva Srbije su imali prilike da uživaju u veoma interesantnom programu manifestacije.

G. Stefan Milanović, predsednik Kraljeve omladine je izrazio svoje zadovoljstvo što je prisustvovao ovoj akademiji, izjavio je da je bila veoma uspešna i interesantna i najavio je da će u budućnosti Kraljeva omladina svoj rad mnogo više posvetiti ovakvim edukativnim manifestacijama.

Pupin Akademija je obrazovni, naučni i kulturni program obuke namenjen mladim talentima. Cilj predavanja, radionica i panela je da polaznicima programa ponude interaktivne, kreativne i poučne sadržaje, da podstaknu njihovo analitičko mišljenje i skrenu im pažnju na etičku dimenziju nauke i kulture. Program unapređuje kvalitet formalnog i neformalnog obrazovanja, doprinosi dugoročnom razvoju održivog obrazovanja u našoj zemlji. (Više na: https://www.srbijazamlade.rs/novosti/novosti/pupin-akademija-21-22-novembar-49661 )

Kreatori ovog interesantnog i veoma korisnog programa su naši prijatelji iz organizacije „Srbija za mlade“. Više o njima pročitajte na sajtu: https://www.srbijazamlade.rs/

Pupinova akademija (3)

Celu galeriju slika pogledajte na našoj Fejsbuk strani: https://goo.gl/lFz9fv