Чланови Удружења Краљевина Србија из целе земље окупили су се на Сретење, 15. фебруара 2015. у Орашцу где су одали пошту Врховном Вожду Карађорђу и његовим устаницима, утемељивачима модерне српске државе.

    

sretenje

Изасланици Његовог Краљевског Височанства Престолонаследника Александра, чланови Крунског савета г-дин Предраг Марковић и г-дин Владан Живуловић, и председник Удружења Краљевина Србија г-дин Марио Мајсторовић, положили су данас венце на Опленцу и у Орашцу, поводом Дана државности Србије. Венце су положили и Њ.Е. г-ђа Маја Гојковић, председница Народне Скупштине као и г-дин Бојан Радовић, председник општине Аранђеловац. Његово Преосвештенство Епископ шумадијски Г. Јован начелствовао је служби у цркви у Орашцу и помену у цркви Светог Ђорђа на Опленцу.

Sret Њихова Краљевска Височанства Престолонаследник Александар и Принцеза Катарина бораве у Сједињеним Америчим Државама где ће бити домаћини четири изузетно важна хуманитарна догађаја на којима се прикупљају средства за помоћ најугроженијим грађанима Србије и Републике Српске.

sretenje1

Целу галерију слика погледајте на нашој Фејсбук страни:  https://goo.gl/PxoPDu