Краљевски турнир у малом фудбалу „Принц Петар III Карађорђевић“ у организацији Општинског одбора Коцељева Удружења Краљевина Србија одржан је са великим успехом у суботу 05. новембра 2016.

   

На почетку, свим присутнима испред Општинских органа управе обратио се председник општине г. Душан Илинчић и одржао поздравни говор, а сам турнир отворио је председник Извршног одбора Удружења Краљевина Србија г. Саша Шушић прочитавши писмо Њ.К.В. Престолонаследника Александра упућено свим учесницима, организаторима и гостима турнира.

Присутнима се обратио и потпредседник Извршног одбора за Западну Србију, ђакон Саво Ждеро, и г. Игор Јовичић, председник Општинског одбора Коцељева.

Такмичење је протекло у правом спортском духу и фер борби свих екипа учесница. На крају овог спортског дана посвећеног Њиховим Краљевским Величанствима и младима целе Србије , треће место освојила је екипа „Војвода Степа Степановић“ Драгиње, друго место екипа ФК „Раднички“ Коцељева, а прво место освојила је екипа „АМИГОСИ“ из Шапца и они су ове године понели прелазни пехар.

Имали смо изузетну част да нас и ове године, поред председника Удружења Краљевина Србија г. Мариа Мајсторовића, посети и представник Крунског савета г. Предраг Марковић који је и отворио финалне утакмице извођењем првог ударца са центра.

Освајачима прва три места су господа Марковић, Мајсторовић и Јовичић доделили захвалнице, дипломе и пехаре.

Неизмерну помоћ при организацији и у току самог турнира пружио је г. Ивица Поповић – тренер фудбалског клуба, коме се веома захваљујемо.

Захваљујемо се свима који су узели учешће на овогодишњем турниру!

   

Целу галерију слика погледајте ОВДЕ