Kraljevski turnir u malom fudbalu „Princ Petar III Karađorđević“ u organizaciji Opštinskog odbora Koceljeva Udruženja Kraljevina Srbija održan je sa velikim uspehom u subotu 05. novembra 2016.

   

Na početku, svim prisutnima ispred Opštinskih organa uprave obratio se predsednik opštine g. Dušan Ilinčić i održao pozdravni govor, a sam turnir otvorio je predsednik Izvršnog odbora Udruženja Kraljevina Srbija g. Saša Šušić pročitavši pismo Nj.K.V. Prestolonaslednika Aleksandra upućeno svim učesnicima, organizatorima i gostima turnira.

Prisutnima se obratio i potpredsednik Izvršnog odbora za Zapadnu Srbiju, đakon Savo Ždero, i g. Igor Jovičić, predsednik Opštinskog odbora Koceljeva.

Takmičenje je proteklo u pravom sportskom duhu i fer borbi svih ekipa učesnica. Na kraju ovog sportskog dana posvećenog Njihovim Kraljevskim Veličanstvima i mladima cele Srbije , treće mesto osvojila je ekipa „Vojvoda Stepa Stepanović“ Draginje, drugo mesto ekipa FK „Radnički“ Koceljeva, a prvo mesto osvojila je ekipa „AMIGOSI“ iz Šapca i oni su ove godine poneli prelazni pehar.

Imali smo izuzetnu čast da nas i ove godine, pored predsednika Udruženja Kraljevina Srbija g. Maria Majstorovića, poseti i predstavnik Krunskog saveta g. Predrag Marković koji je i otvorio finalne utakmice izvođenjem prvog udarca sa centra.

Osvajačima prva tri mesta su gospoda Marković, Majstorović i Jovičić dodelili zahvalnice, diplome i pehare.

Neizmernu pomoć pri organizaciji i u toku samog turnira pružio je g. Ivica Popović – trener fudbalskog kluba, kome se veoma zahvaljujemo.

Zahvaljujemo se svima koji su uzeli učešće na ovogodišnjem turniru!

   

Celu galeriju slika pogledajte OVDE