У ноћи између недеље и понедељка, 15. и 16. децембра, просторије Удружења Краљевина Србија у Инђији су поново биле на мети вандала. Непознати починиоци су, под окриљем ноћи, са улазних врата откинули и оштетили таблу са натписом “Удружење Краљевина Србија, под патронатом Његовог Краљевског Височанства Престолонаследника Александра Другог Карађорђевића, Општински одбор Инђија “.

[slideshow id=85]
Овај нови напад на канцеларију Удружења Краљевина Србија у Инђији не може да се окарактерише никако друкчије до вандалски и ничим изазвани. Наше чланство је до сада у безброј наврата показало хуманост, пожртвованост и љубав не само према идеји монархије за коју се као удружење залажемо, него и према својим суграђанима и свом граду у коме живимо.

Удружење Краљевина Србија је подсећамо – нестраначко, невладино и непрофитно удружење.

Позивамо надлежне институције да предузму све мере како би се починиоци овог дела коначно пронашли, јавно именовали и спречили у даљим вандалским настојањима.
Удружење Краљевина Србија ће и даље наставити да шири позитивну енергију у нашем граду, наше просторије ће и даље бити место окупљања најбољих ђака и студената, најбољих инђијских домаћина и интелектуалаца, и даље ћемо бити отворени за све грађане наше општине, без обзира на њихову националну, верску, политичку или ма какву другу припадност. И даље ће наша порука гласити КРУНА СПАЈА !

Саопштење за јавност Општинског одбора Инђија: https://www.youtube.com/watch?v=8aLPMjHt_EU&feature=youtu.be