U noći između nedelje i ponedeljka, 15. i 16. decembra, prostorije Udruženja Kraljevina Srbija u Inđiji su ponovo bile na meti vandala. Nepoznati počinioci su, pod okriljem noći, sa ulaznih vrata otkinuli i oštetili tablu sa natpisom “Udruženje Kraljevina Srbija, pod patronatom Njegovog Kraljevskog Visočanstva Prestolonaslednika Aleksandra Drugog Karađorđevića, Opštinski odbor Inđija “.

[slideshow id=85]
Ovaj novi napad na kancelariju Udruženja Kraljevina Srbija u Inđiji ne može da se okarakteriše nikako drukčije do vandalski i ničim izazvani. Naše članstvo je do sada u bezbroj navrata pokazalo humanost, požrtvovanost i ljubav ne samo prema ideji monarhije za koju se kao udruženje zalažemo, nego i prema svojim sugrađanima i svom gradu u kome živimo.

Udruženje Kraljevina Srbija je podsećamo – nestranačko, nevladino i neprofitno udruženje.

Pozivamo nadležne institucije da preduzmu sve mere kako bi se počinioci ovog dela konačno pronašli, javno imenovali i sprečili u daljim vandalskim nastojanjima.
Udruženje Kraljevina Srbija će i dalje nastaviti da širi pozitivnu energiju u našem gradu, naše prostorije će i dalje biti mesto okupljanja najboljih đaka i studenata, najboljih inđijskih domaćina i intelektualaca, i dalje ćemo biti otvoreni za sve građane naše opštine, bez obzira na njihovu nacionalnu, versku, političku ili ma kakvu drugu pripadnost. I dalje će naša poruka glasiti KRUNA SPAJA !

Saopštenje za javnost Opštinskog odbora Inđija: https://www.youtube.com/watch?v=8aLPMjHt_EU&feature=youtu.be